Apa yang dahsyat sangat ni? Telekung Siti Khadijah bakal menganjurkan jualan secara besar-besaran pada 6 April 2019 iaitu Jualan Mega #SKDahSedekad. Jualan Mega ini akan dijalankan di Putrajaya Marriott Hotel selama 1 hari sahaja.

Dahsyatnya Jualan Mega Sedekad SK ini kerana #TeamSK ingin tawarkan kepada anda diskaun hebat sehingga 60%. Orang ramai boleh kunjungi seawal jam 10 pagi sehingga 10 malam untuk menikmati pelbagai promosi menarik daripada Siti Khadijah, dan yang paling penting 20 produk terbaru SK juga bakal dipasarkan pada Jualan Mega SK ini! Dahsyatnya!

SK akan tawarkan telekung serendah RM 59 sahaja!

Jualan terbesar yang julung kali diadakan ini adalah bersempena sambutan ulang tahun ke-10 telekung Siti Khadijah. Jualan Mega juga dijalankan bagi menzahirkan rasa terima kasih kepada para pelanggan SK di atas kesetiaan dan sokongan mereka sejak tertubuhnya telekung Siti Khadijah pada tahun 2009. Di Jualan Mega SK juga anda boleh ‘cuci mata’ dan ‘memborong’ produk tempatan lain seperti jenama Rina Salleh Clothing, Hegira, dan Zleqha.

Tahukah anda? Di Jualan Mega #SKDahSedekad juga anda akan menikmati pelbagai kombo menarik dengan penjimatan hingga RM 98. Berbaloi-baloi!

 

Antara aktiviti menarik sepanjang Jualan Mega SK ini ialah sesi ‘kotak misteri’ SK yang akan dikelolakan oleh pengacara Go Shop, Syakirin Husnal. Kalau anda nak tahu apa yang terkandung di dalam kotak misteri tu, kena lah datang ke Jualan Mega SK yang terbesar ini!

Tidak terikat hanya pada aktiviti jualan, bagi suami yang agak-agak boring tunggu para isteri anda shopping sakan tu, jangan risau! Pelbagai aktiviti menarik menanti anda seperti sesi perkongsian ilmu agama bersama ustaz jemputan, Da’i Adam & Imam Muda Asyraf. Bukan itu je, untuk anak-anak anda pula, kami sajikan ruangan permainan, dan yang paling menarik, Maskot Omar & Hana pun ada untuk menghiburkan anak-anak kecil anda. Haaa menarik kan?

Bag-A-Minute SK!

Anda mesti tertanya-tanya apa itu Bag-A-Minute ni kan? Sebenarnya anda boleh jimat wang sebanyak RM 800 hanya dalam masa 60 saat sahaja! Bagaimana? Senang saja!

  1. Beli shopping beg SK ‘Bag A Minute’ di HANYA di Online SK (terhad kepada 20 bag sahaja)
  2. Dapatkan beg ‘Bag A Minute’ yang telah dibeli di Online SK di Jualan Mega Sedekad SK dengan menunjukkan resit pembelian.
  3. Dengan menggunakan ‘Bag A Minute SK’, anda boleh mengambil produk SK kegemaran anda dalam masa 60 saat sahaja!
  4. Produk SK  yang diambil semuanya akan diberi diskaun sebanyak 60% ! Wow!

 

Jadi anda semua dah tahu apa yang dahsyat sangat kan? Para Muslimah yang belum merasai pengalaman mengenakan telekung Siti Khadijah sebagai kelengkapan solat anda, inilah masanya!